Home [ knjige/tribine ] Marketing Focus 2011

Marketing Focus 2011

27
0

student4AIESEC i Privredna Komora Srbije Vas pozivaju da dođete i učestvujete! Internacionalna marketinška konferencija! Ukoliko je marketing tvoja strast dođi i saznaj tajnu uspeha vodećih marketinških kompanija!

Za nama su četiri uspešne godine gde su studenti učešcem na ovoj konferenciji postali svesniji, motivisaniji i spremniji za poslovni svet. Ne dozvoli da ti drugi prepričavaju nego i ti budi deo toga. Pred nama su dva intenzivna dana sa marketingom u fokusu, učestvuj!

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.

Marketing Focus je jedan od važnijih projekata AIESECa koji će se ove godine dogoditi u prostorijama Privredne Komore Srbije na Terazijama. Konferencija je 7. i 8. aprila. Prvog dana planirana je panel diskusija na kojoj će govoriti predstavnici prestižnih marketinških kompanija iz Srbije i sveta. Za drugi dan je planirano osam manjih radionica sa različitim temama u okviru marketinga. U ovim radionicama studenti će doći u interakciju sa menadžerima ovih kompanija i učestvovaće u različitim studijama slučaja.

Neke od kompanija učesnica su Grey Worldwide, Buzz Advertising i Ginger. Generalni sponzor konferencije je i ove godine GFK koji je četvrta najveća marketinška kompanija za vršenje marketinških istraživanja na svetu! Ovaj projekat je podržan i od strane CEI Fonda (Central European Initiative Fund).

Ova konferencija ima internacionalni karakter jer dolazi i veliki broj delegata iz inostranstva. Ne dozvoli da propustiš ovakvu priliku!

Za apliciranje i više informacija posetite www.ef.aiesec.org.rs.