Home [treninzi] Seminar – Politika pojedinca – u Kragujevcu

Seminar – Politika pojedinca – u Kragujevcu

110
0

book8Libertarijanski Klub – Libek, u saradnji sa fondacijom Friedrich Naumann organizuje dvodnevni seminar za srednjoškolce – “Politika pojedinca”, koji će se održati 9. i 10. aprila 2011. godine u hotelu Kragujevac, u Kragujevcu.

Seminar “Politika pojedinca” ima za cilj upoznavanje učesnika sa osnovama političke tradicije liberalizma. Obrađivaće se najvažnije teorijske i praktične postavke liberalizma sa akcentom na praktičnoj primeni u rešavanju raznih društvenih problema. Teme obuhvaćene seminarom kreću se od prava pojedinaca, problema jednakosti i pravde, do poimanja civilnog društva i države.

Pravo učešća imaju učenici kragujevačkih srednjih škola i gimnazija koji su u vreme održavanja seminara stariji od 18 godina, odnosno idu u treći ili četvrti razred srednje škole ili gimnazije.

Rok za prijavljivanje je 1. april 2011. Prijavljivanje se vrši putem online aplikacije koja je dostupna na http://www.libek.org.rs/apply.php

Za više informacija o seminaru, možete posetiti naš sajt www.libek.org.rs, našu facebook stranu www.facebook.com/libertarijanski.klub,  ili nas kontaktirati na neki od e – mailova.