Home [njuz] GREEN FEST: satnica

GREEN FEST: satnica

40
0

rhcpUlaznice za Tuborg Green Fest i koncert Red Hot Chili Peppers još uvek su u prodaji i možete ih kupiti u filijalama Erste banke, na prodajnim mestima kompanije Ticket Line i Bilet servisa i u Inđiji u turističkoj agenciji Happy Tours. Više o prodajnim mestima možete pronaći ovde.  Cena ulaznice je 2790 dinara.

Na Tuborg Green Festu koji organizuju Exit, Karlsberg i kompanija Live nation, osim Pepersa će nastupiti i Kasabian, Ritam nereda, Edo Maajka i Kiril.

Kapije će biti otvorene u 14 časova.
Ritam Nereda: 16 časova
Edo Maajka: 17 časova
Kiril: 18 časova i 15 minuta
Kasabian: 19 časova i 30 minuta
Red Hot Chili Peppers: 21 čas
Završetak programa: 23 časa i 30 minuta

Molimo sve posetioce da blagovremeno i što ranije dođu do mesta održavanja koncerta kako bi se izbegle gužve u saobraćaju , na prilazima i na ulazima. Ukoliko se odlučite da stignete neposredno pred početak koncerta RHCP postoji mogućnost da zakasnite na početak zbog očekivanih gužvi.
Mapu puteva koji vode na Green Fest možete pogledati ovde.

Najveći poštovaoci američkog benda imaju dodatni razlog da planiraju raniji dolazak u Inđiju, s obzirom da će prvih 5.000 ljudi koji budu ušli u arenu biti smešteni u fan pit, ograđeni prostor ispred bine i oni će dobiti specijalne narukvice sa kojima će moći da izlaze i ulaze u fan pit u toku večeri.

U areni u kojoj će nastupiti Red Hot Chili Peppers biće instalirano pet tornjeva sa ozvučenjem, koji će biti tako postavljeni da će isti kvalitet zvuka imati posetioci u prvim redovima i oni najudaljeniji od bine.
U Inđiji će biti postavljena bina, koja stiže iz Italije, a čija je visina 18, a širina 60 metara. Scena na kojoj će nastupiti Pepersi korišćena je na Olimpijskim igrama i Svetskom prevenstvu u fudbalu. Oprema stiže u 20 šlepera, za zvuk su zadužene četiri strane firme, a sa bendom u Srbiju stiže 150 ljudi. MUP Srbije će se pobrinuti da Kidis i ostali Pepersi sve vreme budu u policijskoj pratnji.

Više o prevozu i smeštaju možete pronaći ovde i na sajtu opštine Inđija www.redhotchilipeppers.indjija.net.
Nastup Red Hot Chili Peppers na Tuborg Green Fest festivalu u Inđiji, kojem će prisustvovati 80.000 ljudi, posebno je važan za RHCP jer će ovo biti najveći njihov koncert na ovogodišnjoj evropskoj turneji, koja počinje 22. juna u Španiji.