Home [zabavnik] Gej bomba

Gej bomba

110
0

bomb.jpegAmerička je vojska devedesetih godina radila na projektu takozvane „gay bombe“.Američki vojni stratezi došli su na fenomenalnu ideju stvaranja kemikalije koja bi kod neprijateljskih vojnika izazivala homoseksualne osjećaje. Dokumenti koje su nedavno procurili dokazuju kako se američka vojska uistinu bavila ovom problematikom

 pa je tako Američki zrakoplovni laboratorij razvio nekoliko modela supstanci u obliku aerosola raspršili po neprijateljskim pozicijama. „Jedna od supstanci je implementacija jakih afrodizijaka, a ta bi kemikalija izazivala homoseksualno ponašanje“, stoji u izvješću.

Vojska je za ovaj projekt tražila budžet od 7 i pol milijuna dolara, što je pizdarija naspram divnom efektu, ali projekt u konačnici, jebiga, ipak nije odobren.

Stručnjaci smatraju kako je ideja promjena nečijeg seksualnog identiteta pomoću aerosolnog spreja na granici ludosti. A, ideja uopće nije loša! Uh, što bi ja dao da se mogu dičiti da mi je dragi u narodnoj gardi i da tjera dušmane! Ili, da se nađem na crti bojišnice pa da me agresori jebu dok se ne predam.
Uzrečica "vodimo ljubav a ne rat" bi izgubila smisao.