Home omladinska politika Nacrt Zakona o mladima

Nacrt Zakona o mladima

52
0
book3Podsećamo da se javna rasprava o Nacrtu zakona o mladima, kojim se uređuje oblast omladinske politike, održava od 29. novembra do 18. decembra 2010. godine. Svi zainteresovani se mogu uključiti u javnu raspravu i dati u ovom roku svoje komentare na Nacrt zakona pismeno, i to:


1.    putem elektronskog upitnika na portalu zamislizivot
2.    elektronskom poštom preko i-mejl adrese strategija@mos.gov.rs, ili
3.    dopisom na adresu Ministarstva omladine i sporta, Bulevar Mihajla Pupina br. 2, Novi Beograd, sa napomenom – Sektor za omladinu „Nacrt zakona o mladima”.

Pozivamo sve zainteresovane koji su u prilici da učestvuju na završnom okruglom stolu o Nacrtu zakona koji će se održati sa početkom u 13 časova u petak, 17. decembra, u Sali Jugoslavija Palate Srbija, u Bulevaru Mihajla Pupina 2 na Novom Beogradu (Centralni ulaz – ispred fontane).

Prijavljivanje za učešće na okruglom stolu u Beogradu je obavezno usled neophodne procedure najavljivanja Službi obezbeđenja Palate Srbija, uz dostavljanje imena i prezimena putem elektronske pošte na strategija@mos.gov.rs sa naznakom u naslovu i-mejla „Prijava za okrugli sto“.Iz tehničkih razloga, prijava se mora obaviti do četvrka, 16. decembra, do 14 časova.

NACRT ZAKONA O MLADIMA MOŽETE PREUZETI OVDE.