Home [konkursi] Konkurs – Javno zastupanje u lokalnim zajednicama

Konkurs – Javno zastupanje u lokalnim zajednicama

89
0

rapBalkanski fond za lokalne inicijative (BCIF) otvara konkurs pod nazivom Javno zastupanje u lokalnim zajednicama. Na ovaj način BCIF u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice (ISC), a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), želi da podstakne i podrži udruženja građana u Srbiji u razvijanju uspešnih modela javnog zastupanja u lokalnoj zajednici.

Podrška inicijativama za javno zastupanje pružaće se u nekoliko faza:

· Na osnovu pristiglih prijava na konkurs biće izabrano do 10 organizacija. Po dva predstavnika/ce iz 10 izabranih organizacija proći će trening iz oblasti javnog zastupanja. Predviđena su tri trodnevna seminara koji će biti organizovani u januaru, februaru i martu 2011. godine.

· Posle završenog treninga, najbolje razrađeni i najrealističniji projekti dobiće finansijsku podršku za sprovođenje, u iznosu do 12.000 dolara (u dinarskoj protivvrednosti)

Poziv za prijavljivanje sa detaljnim objašnjenjem programa i kriterijuma možete preuzeti Poziv za prijavljivanje za program Javno zastupanje u lokalnim zajednicama. Formular za nacrt projekta koji popunjen treba poslati na adresu zajednice@bcif.org, najkasnije do 13. decembra 2010. godine (do 17h).

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti kancelariji :

Vladimir Radojičić / vladimir@bcif.org