Home [akcija] Karijerno Ćaskanje – kafić „Karijerisanje“

Karijerno Ćaskanje – kafić „Karijerisanje“

55
0

film8Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje specijalni događaj pod nazivom Karijerno Ćaskanje – kafić „Karijerisanje“ u sredu 10. novembra 2010. godine u holu zgrade Rektorata na Studentskom trgu sa početkom u 16 časova. Ovo neformalno poslepodnevno dešavanje prvenstveno je namenjeno mladim diplomcima i studentima Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se kroz neformalan razgovor upoznaju sa uspešnim predstavnicima poslovnog sveta u Srbiji koji su svojevremeno studirali na Univerzitetu u Beogradu. Studenti i diplomci Univerziteta u Beogradu će biti u prilici da provedu tri kvalitetna sata u društvu profesionalaca – mladih i uspešnih ljudi iz različitih oblasti poslovnog sveta (IT-a, HR-a, CSR-a, prava, kulture i medija, PR-a, gradske i lokalne uprave i mnogih drugih), da postave pitanja koja ih zanimaju u vezi sa razvojem karijere, da čuju korisne savete i nadamo se pronađu svoj tajni recept za profesionalni uspeh. Tokom događaja “Karijerno Ćaskanje” studenti će biti u prilici da se posavetuju i sa stručnjacima Centra, da posete CV kliniku i izleče svoj CV od uobičajenih grešaka i informišu se o programima koje Centar za studente organizuje tokom cele godine. Ovom prilikom obeležićemo završnicu promo kampanje “Karijerisanje – izgradi karijeru u pravom smeru”, koju su pokrenuli studenti na praksi u Univerzitetskom Centru za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Zašto Karijerno Ćaskanje – kafić „Karijerisanje“?

  • Zato što verujemo da će iskustvo, entuzijazam i znanje poznatih i uspešnih ličnosti iz poslovnog sveta pomoći studentima da se lakše orijentišu i uvide značaj stalnog unapređenja znanja i veština.
  • Zato što razvojem njihove uspešne karijere predstavljaju dobar primer mladima kako se radom i zalaganjem sve prepreke mogu uspešno prevazići.
  • Zato što bi studentima bilo značajno da čuju iskren i koristan savet od mladih i uspešnih ljudi, koji su u svojoj zemlji postigli značajne rezultate.
  • Zato što želimo da poručimo studentima koliko je važno da imaju proaktivan stav prema kreiranju profesionalne budućnosti i da im skrenemo pažnju da na vreme razmišljaju kako da aktivnim usavršavanjem i posetama raznim edukativnim programima poboljšaju svoje šanse kod budućih poslodavaca.

Kampanja „Karijerisanje“ počela je organizacijom mini-sajma i panel diskusije u okviru akcije KARIJEROBUS, nastavljena instalacijom specijalno dizajniranih CENTROVSKIH KUTIJA na fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu, i završava se organizacijom događaja Karijerno Ćaskanje – kafić „Karijerisanje“ na kom nam je želja da okupimo uspešne diplomce – bivše i sadašnje studente Univerziteta u Beogradu u cilju razmene iskustva i davanja praktičnih saveta, kao i podsticanja mladih na aktivno uključivanje u izgradnju sopstvene profesionalne karijere.

Kampanja „Karijerisanje“- Izgradi karijeru u pravom smeru realizuje se uz podršku Grada Beograda, Posh & media group, Aerodroma „Nikola Tesla“, ABS Minel Fonda, Lampas, Coca Cola Hellenic, Plato & books.

Pozivaju se studenti i mladi diplomci Univerziteta u Beogradu da nam se pridruže 10.novembra od 16 časovai i provedu sa nama jedno zanimljivo poslepodne koje može bitno uticati na njihov razvoj karijere.