Home [njuz] Legitimacije za studente za školsku 2009/10 godinu važe do 31. oktobra

Legitimacije za studente za školsku 2009/10 godinu važe do 31. oktobra

61
0

auftobusGradsko saobraćajno preduzeće “Beograd” saopštilo je da će legitimacije za studente za školsku 2009/10 godinu važiti do 31. oktobra ove godine, a da je izdavanje novih legitimacija za školsku 2010/11 godinu počelo 16. avgusta.

Studentima visokoškolskih ustanova, koji nisu stariji od 30 godina, legitimacije se izdaju na osnovu popunjenog zahteva, uz prilaženu fotografiju, fotokopiju lične karte i original na uvid, kao i potvrda o pohađanju visokoškolske ustanove na teritoriji Beograda.

Legitimacije se pod istim uslovima izdaju i studentima koji su visokoškolsku ustanovu upisali u drugom gradu, a mesto prebivališta im je Beograd. Za izdavanje legitimacije neophodan je zahtev koji se može preuzeti na šalterima tog preduzeća ili na sajtu ww.gsp.rs, dok troškovi izdavanja legitimacije iznose 250 dinara.

Iz GSP apeluju na sve studente da blagovremeno izvade pretplatne legitimacije za novu školsku godinu i time izbegnu moguće gužve ili neprijatnosti, ukoliko se ne obezbedi odgovarajuća vozna isprava.

Izvor:TANJUG