Home [njuz] Struka objavio novi album

Struka objavio novi album

89
0

strukaTri godine nakon odlično prihvaćenog debi albuma „Ipak se obrće“ (jedno od najprodavanijih izdanja 2004. godine), beogradski hip hop izvođač Struka (Ognjen Kostić) izdao je svoj drugi album pod nazivom „Muzika iz podruma“.Ovaj album je objavljen za novu izdavačku kuću – „Grupna Terapija“

koju je Struka osnovao sam jer kako kaže, želi da u potpunosti stane iza ovog projekta, kako kreativno, tako i poslovno.

Izdanje „Muzika iz podruma“ sadrži 16 numera i znatno je tvrđi i zreliji od prethodnog, obzirom na to da je Struka tokom ove tri godine prilično muzički evoluirao. Za ovaj album Struka kaže da očekuje da će nadmašiti uspeh prethodnog i da je ovakav zvuk upravo ono što je neophodno domaćoj hip hop sceni da prebrodi krizu u kojoj se, po njegovom mišljenju, trenutno nalazi.

Struka je široj publici poznat po svojim nastupima širom Srbije, kao i republika bivše Jugoslavije (nedavno je nastupao u Zagrebu i Sarajevu), a zajedno sa svojim kolegama bio je i predgrupa „50 Cent-u“ na njegovon koncertu u Beogradskoj Areni u novembru prošle godine.
Gosti na albumu su Lud, Dada, VIP, THC, Sandra SoulSistas, Bone i Covizzie…

Pozivamo Vas i da posetite njegovu myspace stranicu www.myspace.com/siggystroo