Home [akcija] Nove radionice za mlade u Obrenovcu

Nove radionice za mlade u Obrenovcu

52
0

student24Kancelarija za mlade opštine Obrenovac nastavlja sa razvijanjem programa neformalnog obrazovanja koji doprinose kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena mladih, a na osnovu istraživanja “Šta žele mladi u Obrenovcu”. Tokom jeseni mladi iz našeg grada će moći da nauče kako da naprave veb prezentaciju, da nauče osnove španskog jezika, da nauče više o urbanoj modi i foto modelingu. Do 25. septembra su otvoreni pozivi za sledeće radionice:

  • “speak up” radionica –  učenje osnova španskog jezika.
    Program će biti takav da se na što zabavniji i interesantniji način nauči malo više o osnovama i kulturi španskog jezika. Sjajna prilika da se dopuni postojeće znanje, oslobodi inhibicija i poboljšaju komunikacijske sposobnosti. Radionica će se održavati jednom nedeljno i trajaće tri meseca. Termini održavanja radionica biće određeni u dogovoru sa polaznicima.
  • Joomla! radionica –  najpopularniji softver za izradu veb prezentacija. Na konkretnim primerima polaznicima će biti predstavljeno kako instalirati, napraviti template, ubaciti sadržaj, koristiti plug-in-ove itd. Radiće se na primeru pravljenja veb sajta neke humanitarne organizacije ili udruženja građana, a na kraju radionice Kancelarija za mlade i polaznici radionice će pokloniti  veb sajt datoj organizaciji/udruženju. Radionica će se održavati jednom nedeljno tokom oktobra meseca.
  • “urbana moda i fotomodeling” – radionica na kojoj će se mladi upoznati sa istorijom kostima, savremenim kostimom, o kulturi odevanja, etno modi, savremenim promenama i uticajima, modnim revijama , stajlingu, crtežu i osnovama pravljenja modela. Radionica će se održavati dva puta nedeljno tokom oktobra i novembra meseca.

Prijave do 25. septembra (ime, prezime i kontakt telefon) na kzm.obrenovac@yahoo.com Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , telefon 011 8724025 ili lično u Kancelariji za mlade opštine Obrenovac.