Home [konkursi] Konkurs za Jedanaesti Sajam kratke elektronske forme

Konkurs za Jedanaesti Sajam kratke elektronske forme

50
0

paint1Tema KEF-a 11 je “Još 30 sec u exyu”
Imate još nekoliko meseci da se prisetite, zabeležite ili predvidite JOŠ 30 sec u exyu! Pre nego što se odlučite da napravite i na internet postavite vaše radove, možete pogledati i one sa prošlogodišnjeg KEFa, urađene na temu “30 sec u exyu” na http://www.rex.b92.net/kef/kef10/pregled. Za sve one koji su učestvovali na KEFu 10, ovo može biti drugo poluvreme promišljanja i plasmana njihovih ideja i radova.

Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma, inovativnost) i postavljeni na internet do 29. novembra o.g., biće uzeti u obzir za prikazivanje na izložbama i promocijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Podgorici, Banjaluci, Ljubljani kao i u svim onim mestima u ex-YU koja do tada organizuju promociju projekta i konkursa. Izložbe i promocije će se održavati od 29. novembra pa nadalje, sve do poslednjih dana 2010. Godine.

Rad se može izvesti u bilo kom formatu koji se može prikazati putem interneta. Konkurs je otvoren za sve zainteresovane.
OVE GODINE, RADOVI SE SE NE ŠALJU MEJLOM, ORGANIZATORIMA, već će učesnici i učesnice sami postavljati svoje radove na internet, na mesto i na način koji sami smatraju najprikladnijim (you tube, facebook, sopstveni sajt ili sajt organizacije ili institucije, sve su to podjednako moguća i validna rešenja). Link na stranicu gde se rad može videti potrebno je poslati na koord@kef.rs

Od ove godine, kEF funkcioniše preko novog sajta www.kef.rs. Tu možete naći sve dodatne informacije a na novom sajtu otvorena je i kEf galerija, u kojoj se prikazuju izabrani radovi sa dosadašnjih sajmova.
Realizaciju podržali: Ministarstvo kulture Republike Srbije i Opština Stari Grad