Home [konkursi] Kustendorf poziva studente da prijave svoje filmove

Kustendorf poziva studente da prijave svoje filmove

37
0

book4Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf počeo je da prima filmove koji konkurišu za takmičarsku selekciju na sledećem, četvrtom izdanju te manifestacije, “Kustendorf 2011”.
Kao i prethodnih godina, festival će biti posvećen budućim filmskim stvaraocima i velikanima savremenog autorskog filma. U okviru takmičarskog programa biće prikazani filmovi studenata filmskih škola iz celog sveta, a međunarodni žiri će najboljima dodeliti nagrade Zlatno, Srebrno i Bronzano jaje.

Studenti i drugi neafirmisani stvaraoci mogu da prijave svoj film u trajanju do 45 minuta, bez ikakvog žanrovskog ograničenja. Formular za prijavljivanje i propozicije za prateći materijal nalaze se na sajtu festivala.

Rok za prijavljivanje i dostavljanje materijala je 1. novembar, a autori čiji će filmovi biti prikazani na Kustendorfu biće obavešteni do 1. decembra 2010. godine.

Posebnost Kustendorfa je u tome što festival pokriva troškove putovanja i smeštaja mladih umetnika, kao i njihovog učešća na radionicama i drugim festivalskim događajima.

Izvor: Tanjug