Home [ knjige/tribine ] Besplatno savetovanje o studijama na Američkom univerzitetu u Bugarskoj

Besplatno savetovanje o studijama na Američkom univerzitetu u Bugarskoj

28
0

vesti2Američki univerzitet u Bugarskoj, preko svojih predstavnika u Beogradu, tokom maja i juna 2010. godine nudi besplatno savetovanje o mogućnostima studiranja, prijemnom ispitu, kao i o punom ili delimičnom stipendiranju osnovnih studija na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Američki univerzitet u Bugarskoj (AUBG)  je visokoškolska institucija osnovana 1991. godine zajedničkim naporima USAID-a, Instituta za otvoreno društvo i bugarske vlade. Univerzitet je lociran u Blagoevrgradu, gradu u jugozapadnoj Bugarskoj. AUBG je ustrojen po klasičnom američkom kampus-modelu obrazovanja po sistemu tzv. slobodnih veština (liberal arts). Na AUBG mogu se studirati: Administracija biznisa, Nauka o kompjuterima i informatika, Evropske studije, Ekonomija, Istorija i studije civilizacije, Informacioni sistemi, Novinarstvo i mediji, Matematika, Političke nauke i međunarodni odnosi.

Ukoliko ste zainteresovani za studije na ovom univerzitetu, napišite e-mail Slaviši Rakoviću odgovornoj osobi u Američkom savetu za međunarodno obrazovanje, koja predstavlja Američki univerzitet u Bugarskoj: slavisa@americancouncilssee.org

Američki savet za međunarodno obrazovanje

Kraljice Natalije 68,

11000 Beograd
Srbija

+381 11 2657 362