Home [njuz] Prezentacija programa « Global Management Trainee Program »

Prezentacija programa « Global Management Trainee Program »

54
0

mjuza35Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom British American Tobacco organizuje u petak 7. maja 2010. u 15 časova u sali za sednice Filološkog fakulteta prezentaciju stručnog programa za akademce «Global Management Trainee Program ».

 Pozivaju se apsolventi i diplomci Univerziteta u Beogradu, da prisustvuju prezentaciji i saznaju više o dvogodišnjem stručnom programu koji ima za cilj da obuči narednu generaciju lidera. Prisustvovanjem na prezentaciji akademci će imati priliku da iz prve ruke dobiju detaljnije informacije o programu koji im omogućava da razvijaju svoja znanja i veštine kroz praktičan rad u internacionalnom okruženju.

Ako želite da se upoznate sa prednostima učešća u ovom programu za obuku menadžera

prijavite se online putem sajta Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata  i prisustvujte prezentaciji. Sa programom će Vas upoznati Brand Executive Bojana Nenadović i HR Bussiness Partner Marketing Jelena Šribar.

Detaljnije informacije o samom programu možete pronaći na sledećem sajtu: www.batgraduates.com.

Rok za prijavu na konkurs je 15. maj 2010. godine

Ovaj program predstavlja nastavak uspešne saradnje kompanije British American Tobacco i Centra za razvoj karijere koji već tri godine rade na omogućavanju prilika za sticanje radnog iskustva i praktičnih saznanja iz različitih oblasti mendžmenta za što veći broj uspešnih studenata iz Srbije.