Home [ volontiranje ] Potrebni volonteri za novi program CIM/a

Potrebni volonteri za novi program CIM/a

71
0

mladiCentar za integraciju mladih ( CIM ) još od 2007.godine realizuje projekat Svratišta za decu ulice. Sada je CIM započeo novi projekat upisa dece iz nehigijenskih naselja u pripremno predškolski program. Ovim programom su za sada obuhvaćena 4 naselja sa teritorije opštine Palilula. Za realizaciju samog projekta potrebna nam je pomoć volontera. Njihov zadatak bi bio direktan rad sa korisnicima i njihovim porodicama na terenu, u naselju kao i kontakt sa vaspitačima u predškolskim ustanovama u koje bi deca bila upisana. Rad volontera podrazumeva direktnu i konstantnu superviziju korisnika kao i praćenje njihovog napretka i ukazivanje na eventualne probleme sa kojima se suočavaju.
Molimo sve zaineresovane volontere da nam pošalju kratko motivaciono pismo i svoj kontakt a mi cemo vam se javiti i pozvati vas na razgovor.

Vaša spremnost i motivacija su nam neophodni da realizujemo ovaj projekat koji će deci uključenoj u život i rad na ulici obezbediti mogućnost redovnog pohađanja pripremno predškolskog programa. Uz vašu podršku uspećemo u tome!

Jasna Cicmil, koordinatorka za obrazovanje u Centru za integraciju mladih
email: jasna.cicmil@cim.org.rs
telefon +38111.27.66.819