Home [zabavnik] “Klub 27”

“Klub 27”

67
0

visa.jpegErste Bank i Visa International pokrenuli su zajednički projekat pod nazivom "Klub 27" sa ciljem da identifikuju i podrže talentovane, kreativne i plemenite mlade ljude u Srbiji i nagrade ih za njihovo dosadašnje angažovanje. Projekat, koji je pokrenut povodom Visa omladinske kartice Erste Banke,

namenjen je mladim ljudima između 16 i 27 godine starosti koji zaslužuju da budu javno pohvaljeni za rezultate koje su ostvarili u oblastima prirodnih i društvenih nauka, umetnosti i humanitarnog rada.

Pravo učešća na konkursu imali su kandidati od 16 do 27 godina koji su ostvarivali zapažene rezultate u nekoj od sledećih oblasti: prirodne nauke, društvene nauke, umetnost i humanitarni rad. Finaliste konkursa odabrao je stručni žiri, koji su činili eminentni domaći stučnjaci iz različitih oblasti i predstavnici Erste Banke i Vise International.

Krajem juna, pobednici iz sve tri kategorije biće nagrađeni Visa Electron omladinskim karticama Erste Banke na kojima će biti deponovan iznos od po 2.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Nemojte samo čitati ovu vest, već i glasajte – i to na www.b92.net/klub27