Home [konkursi] Konkurs za nastup na Exitu

Konkurs za nastup na Exitu

54
0

vesti7Muzičari, izvođači, disk džokeji i svi ostali, ako mislite da ono što radite zanima našu publiku, zaukavajte se jer je Play at Exit, konkurs za nastup na Exitu 2010, počeo danas i trajaće do 15. maja. Kao i za sva prethodna izdanja Exit festivala, i ove godine otvaramo vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje kojima će konkurs biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, booking agenti i novinari iz celog sveta.

Ukoliko ste zainteresovani i ove godine možete da konkurišete tako što ćete se registrovati na Exitmusic.tv. Registracijom i popunjavanjem aplikacije ujedno se i prijavljujete na konkurs za nastup na Exitu 2010, i dobijate svoj profil na Exitmusic.tv.

Ako već imate profile na našem sajtu, dovoljno je da se ulogujete i na svojoj stranici kliknete na “Play at Exit 2010”. Detaljna uputstva i propozicije konkursa možete pronaći na Exitmusic.tv.

Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna, a pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

Prošle godine na konkurs Play at Exit prijavilo se više od 600 izvođača. Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na EXIT Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion, Explosive, Suba, Elektrana…

Exitmusic.tv

Online izdavaštvo, ekskluzivni koncerti, blog, muzičke recenzije

Exit label je prva srpska online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom  kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Online izdavaštvo Exit festivala otvara mogućnost za predstavljanje muzičara publici širom sveta putem Interneta, kao i pomoć u nastupima, medijskom predstavljanju i građenju imidža na svetskom tržištu.

Postojeće znanje i iskustvo, infrastrukturu i promotivne kampanje Exit festivala, Exit label će iskoristiti za predstavljanje zanimljivih i talentovanih muzičara, a u narednih godinu dana, dva puta mesečno, publika će moći da očekuje nova imena na sajtu Exitmusic.tv.

Repetitor je do sada četvrto objavljeno ime Exit online etikete, pored Obojenog programa, E-play, i Marka Nastića, koje omogućava besplatno skidanje albuma, a čija su izdanja do sada skinuta preko 50 000 puta.

Exitmusic.tv pored online izdavaštva, publici će ponuditi ekskluzivne muzičke sadržaje. Tokom marta, posetioci će svakodnevno moći da pogledaju snimke koncerata sa svih bina Exit festivala, a među prvim najavljenim imenima su Korn, Mando Diao, Manic Street Preachers, Roots Manuva, Japanese Popstars, Carl Cox b2b Green Velvet i mnogi drugi.

Poseban sadržaj predstavljaće blogovi koji će pisati menadžeri festivalskih bina i koji će posetiocima otkrivati najzanimljivije detalje kreiranja jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi.

Publici će biti predstavljene recenzije albuma, intervjui i zanimljive muzičke vesti, kao i više od hiljadu autora i pesama za besplatan download.