Home [njuz] Jeftinije ulaznice za srednjoškolce i u Beogradu

Jeftinije ulaznice za srednjoškolce i u Beogradu

41
0

Srednjoškolci, ulaznice po promotivnoj ceni od 4990 dinara od utorka, 2. februara, moći ćete da kupite i u Gigstix prodavnici u Beogradu, Supermarket, ugao Višnjićeve i Strahinjića Bana. Ove ulaznice će biti personalizovane i ukoliko idete u srednju školu bilo gde u Srbiji ove ulaznice možete kupiti samo lično.

Osim u Beogradu, ulaznice sa 55 % popusta mogu se od ranije kupiti i u Gigstix prodavnici u Novom Sadu, u suterenu Pariskog magazina u Kralja Aleksandra 12.

Požurite jer je broj promotivnih ulaznica ograničen.

Na ovaj način srednjoškolcima smo omogućili da ulaznicu za Exit 2010. kupe sa popustom od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara.

Pri kupovini ovih promotivnih ulaznica potrebno je da donesete potvrdu iz škole, kao i đačku knjižicu ili đačku ID karticu i lični dokument sa fotografijom (ličnu kartu ili pasoš). Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom, prezimenom i fotografijom kupca i neće biti prenosive na druge osobe. Prilikom kupovine ćemo vas fotografisati i dobićete vaučer sa kojim ćete od 5. do 11. jula na Exit festivalu moći da podignete svoju ulaznicu.

Ulaznice za Exit sada možete kupiti i na rate, a više o tome možete pročitati na ovom linku.

Ukoliko niste srednjoškolac i niste zainteresovani za plaćanje na rate, sve o ulaznicama za Exit 2010. možete pročitati na ovom linku.