Home [njuz] Putokazi za obrazovanje

Putokazi za obrazovanje

34
0

 Sajam obrazovanja „Putokazi”, na Novosadskom sajmu, i ove godine će učenicima i budućim studentima na jednom mestu pružiti uvid u ponudu smerova, uslove upisa, planove i programe obrazovnih institucija osnovnog, srednjoškolskog i visokoškolskog nivoa.

Sajam će se održati od 18. do 20. februara i biće mesto gde će pojedinci, institucije i organizacije ukazati na novosti u obrazovanju u Srbiji. Priliku da predstave svoje programe iskoristiće državni i privatni univerziteti, državni i privatni fakulteti, visoke, srednje i osnovne škole, akademije, škole računara, naučno stručne ustanove, škole stranih jezika… Posetioci će moći da se upoznaju i sa aktivnostima studentskih udruženja, informativnih centara, omladinskih zadruga, agencija za obuku i obrazovanje zaposlenih, izdavačkih kuća i zavoda.
Izlagači najavlju atraktivne prezentacija uslova upisa, školovanja, nastavnih planova, programa, smerova i stipendiranja, a postavku u Hali „Master” će pratiti i poslovno-stručne aktivnosti organizovane u Kongresnom centru Novosadskog sajma. Sajam „Putokazi” se realizuje uz podršku Republičkog ministarstva prosvete, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Gradske uprave za obrazovanje.

Izvor>24 sata