Home [treninzi] STANITE ISPRED MIKROFONA I OBORITE IH S NOGU

STANITE ISPRED MIKROFONA I OBORITE IH S NOGU

34
0

 Kraj godine je trenutak kada svi svode računa i razmišljaju koliko su postigli, šta su novo naučili, kojim su novim veštinama ovladali… Za sve one koji misle da su mogli više, još uvek ima vremena da urade nešto za sebe ili nekog njima dragog. Agencija McCann Erickson Public Relations do kraja godine organizuje još dva seminara namenjena svima onima koji rade na sebi i žele da ovladaju tehnikama koje će im pomoći da se prikažu u što boljem svetlu.

Seminar Stanite ispred mikrofona održaće se 4. i 5. decembra. Osmišljen je sa idejom da pomogne svima, koji žele da svoje prezentacijske veštine usavrše i uspešno iskoriste za svaki javni nastup. Seminar je namenjen top menadžmentu, menadžerima komunikacije i marketinga, portparolima, prodajnom osoblju i uopšte svima, čiji posao zahteva često pojavljivanje u javnosti i medijima.

 

 

Učesnici seminara će imati prilike da nauče kako da se pripreme za uspešan televizijski i radijski nastup, kako da se ponašaju u slučajevima kada je sagovornik neprijateljski raspoložen i kako da na najbolji način plasiraju važne poruke. Kroz vežbu sa pravim profesionalcima i uspešnim novinarima polaznici seminara dobiće priliku i da se oprobaju i vide koliko su razvili svoje retoričke i prezentacijske veštine.
Naime, nakon teoretskog dela seminara uključiće se kamere i svi zainteresovani imaće mogućnost da svoju veštinu i stečeno znanje provere na simulaciji intervjua. Seminar Oborite ih s nogu je prilika da se 5. decembra učesnici seminara podsete osnovnih pravila poslovne kulture i bontona i upoznaju sa načinima građenja sopstvenog imidža i stila.

Saznaće koliko su nove tehnologije promenile pravila lepog ponašanja, koja su to pravila odevanja koja je dozvoljeno kršiti i koliko je važno da se u svemu vidi lični pečat. Profesionalci iz poslovnog sveta odnosa s javnošću, mode i medija će podeliti sa učesnicima svoja iskustva i pomoći im da sebe predstave u najboljem svetlu u svakoj prilici.

Dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.mccannpr.co.rs .

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na:

Sanja Tomić 063 38 41 68 ili e-mail sanja.tomic@mccannpr.co.rsi

Lana Andrić 063 38 50 34 ili e-mail lana.andric@mccannpr.co.rs.

Prezumite prijavu za seminar "Stanite ispred mikrofona"

Prezumite prijavu za seminar "Oborite ih s nogu"