Home [ knjige/tribine ] Lideri na FON-u

Lideri na FON-u

48
0

 FON-ov centar za razvoj karijere vas poziva da prisustvujete prezentaciji studije slučaja iz oblasti integrisanih marketing komunikacija u četvrtak, 26. novembra 2009. godine sa početkom u 18:30 časova u AMF 1 Fakulteta organizacionih nauka. Imaćete priliku da iz prve ruke saznate nešto više o višestruko nagrađivanom projekatu sponzorstva serijala „Kuća snova”, kompanije “Holcim Srbija” i agencije ”Executive Group”. Prezentaciju će voditi Maja Dželatović, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji “Holcim Srbija”, Sanja Milaković Kolundžija, partner u agenciji ”Executive Group” i dr Nikos Dimitriadis, glavni marketinški strateg u agenciji ”Executive Group”. Predavanje su medijski podržali portali Ekapija, Infostud i Studentski svet. Kampanja, integrisana oko sponzorstva serijala „Kuća snova”, je u okviru poslednjeg „PRijema” ocenjena kao najuspešniji projekat u kategoriji Integrisane kampanje. Ubrzo nakon srpske, evropska i svetska stručna javnost prepoznale su takođe kvalitet ovog projekta zbog čega je nagrađen priznanjem “SABRE Award 2009”, kao i najznačajnijom svetskom nagradom u oblasti odnosa s javnošću ”IPRA Golden World Award 2009”.
FON-ov centar za razvoj karijere je osnovan u septembru 2004. godine. Osnovni zadatak Centra je da studentima pruži podršku pri stručnom usavršavanju, profesionalnom usmeravanju i zapošljavanju.
Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju prezentaciji. Registraciju za događaj i više informacija možete naći na zvaničnom sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere www.foncareercenter.org.