Home [konkursi] Postani deo Berlitz tima

Postani deo Berlitz tima

43
0

 Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva te da se prijaviš na program prakse za studente koji organizuje Berlitz škola stranih jezika.  


Prijavi se ukoliko jesi: student treće ili četvrte godine fakulteta Univerziteta u Beogradu, odgovoran, ambiciozan i motivisan.

Možeš se prijaviti za praksu u sektorima: PR sektor, Prodaja, Profesor stranog jezika. Predviđeno trajanje prakse je četiri meseca. Praktikanti će biti angažovani četiri sata dnevno, svaki radni dan od ponedeljka do petka.

Praksa neće podrazmevati isplatu u novcu. Nakon završene prakse, svi studenti dobijaju pismo preporuke da su tokom obavljanja prakse stekli neophodna znanja i veštine.

 

Način selekcije kandidata: da bi dobili praksu u ponuđenim sektorima, prijavljeni studenti dobiće konkretan zadatak koji će morati da reše. Studenti sa najbolje rešenim zadacima u oblasti PR-a, prodaje ili održanog časa nekog od stranih jezika, dobiće priliku da steknu praksu radeći sa Berlitz timom.

Način prijave: pošalji CV i dokaz da si još uvek student (kopiju indeksa) na e-mail: office@berlitz.co.rs, u cc maila: saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs.

Rok za prijave: 1. decembar 2009.