Home [treninzi] “OKVIR TELA 09”, radionice

“OKVIR TELA 09”, radionice

39
0

 Grupa "Hajde da….", Udruženje slepih i slabovidih Srbije "Beli štap" i Sportsko-rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom "Sve je moguće", organizuju radionice namenjene svima koji su zainteresovani da otkriju i uživaju u savremenom plesu, u čaroliji pozorišnog rada i rade u mešovitoj grupi učesnika.

Radionice su namenjene mladima (starijim od 18 godina) i odraslim osobama sa invaliditetom/hendikepom, profesionalnim igračima i koreografima, amaterima, drugim umetnicima, svim zainteresovanim građanima/kama… koji su uvek želeli da igraju, da se oprobaju u jednoj slobodnoj, otvorenoj formi, kakav je savremeni ples ili koji već imaju plesno iskustvo, ali bi hteli da steknu novo.

Preuzmite poziv za učešće (u kome se nalazi više informacija o projektu) i upitnik (na osnovu koga će se vršiti selekcija učesnika). Molimo Vas da popunjen upitnik pošaljete na e-mail hajdeda@eunet.rs najkasnije do 11. septembra u 16h. Broj učesnika je ograničen.

Donatori projekta:

Republika Srbija
Ministarstvo rada
i socijalne politike

Skupština grada Beograda
Sekretarijat za kulturu.

Republika Srbija
Ministarstvo kulture

 

Projekat se realizuje uz podršku Ustanove kulture "Vuk Karadžić", Dah teatra – centra za pozorišna istraživanja i Centra za kulturu "Stari grad".