Home [konkursi] Konkurs za dizajn – “Novo”

Konkurs za dizajn – “Novo”

65
0

 Konkurs "NOVO" je zamišljen da proslavi novo štampano izdanje Designed: Living Belgrade kao i novonastali webzine Designed.rs.  Cilj konkursa je stvaranje gerilske kampanje koja pruža dizajnerima potpunu slobodu izražavanja. Zamisao je da se sazovu svi zainteresovani da oslobode sve svoje kreativne porive uz predloge grafičkog rešenja za reč "NEW" ili "NOVO".

Ovaj konkurs je koncipiran kao način zbližavanja celokupne dizajnerske zajednice u našoj zemlji i zamišljen kao prostor za akumuliranje, koncentraciju i širenje pokretačke energije. Organizatori žele da na interaktivan način pruže prliku da se dizajneri upoznaju stvarajući prostor za međusobnu komunikaciju i razmenu kreativnih ideja.

Autori izabranih radova će biti blagovremeno obavešteni, a najzanimljiviji radovi biće odštampani u prvom izdanju Designed: Living in Belgrade i objavljeni u okviru web sajta Designed.rs.

Pravo i uslovi učešća

Konkurs je namenjen svim profesionalcima iz kreativnih industrija poput grafičkog dizajna ali i iz ostalih oblasti kao što su animacija, ilustracija, arhitektura, industrijski dizajn, itd.

Predloženo grafičko rešenje/ispis se obavezno mora sastojati od reči "NEW" ili "NOVO"

Dostavljeni radovi treba da budu u nekom od sledećih grafičkih formata: JPG, TIF, EPS, AI, ili PDF). Svi izabrani radovi moraju biti dostavljeni u vektorskom formatu (EPS ili AI).

Pravo učešća imaće radovi pristigli do 31.07.2009.

Svoje radove možete dostaviti isključivo putem email-a na adresu: konkurs@designed.rs

Izvor:Mingl