ZOOMiraj zeleno

0
SHARE

 Exit otvara novi konkurs za srednjoškolce na stranici Exit događaja na facebook.com, pod nazivom „ZOOMiraj zeleno“.
Deseti Exit festival je zeleni festival. Pod sloganom "Leave no trace", udruženje 50 najvećih festivala u Evropi Yourope, razvilo je koncept "Green & Clean", mi smo im se pridružili i osnovali Zelenu gerilu, a sada pozivamo i vas da na ovaj način doprinesete borbi za zdraviju i čistiju životnu okolinu.

Akcija traje od petka, 19 juna, do petka, 26. juna (do 12 časova u podne), a vaši radovi biće nagrađeni akreditacijom za deseti Exit.

Tako da, ako imate 17, 18 ili 19 godina i idete u srednju školu, a niste do sada bili na Exitu, pozivamo vas da se priključite akciji tako što ćete na stranici Exit događaja (tačan naziv – 'Exit Festival – 9th – 12th July 2009') postaviti vašu fotografiju na temu ekologije i tako dati odgovore na pitanja:

Šta vam smeta u okolini?
Šta vam je lepo u okolini?
Šta vam je ružno u okolini?
Šta želite da uradite ili ste već uradili, promenili, doprineli..?

Neophodno je da nam nakon toga na \n srednjoskolci@exitfest.org Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. pošaljete mejl sa naslovom 'facebook konkurs', sa fotografijom (anfas, 142 piksela širine, 198 piksela visine, rezolucija 150dpi) i sa sledećim podacima: ime, prezime, adresa, jmbg, naziv i mesto srednje škole. Na isti mejl javićemo vam da li ste dobili akreditacije i poslati detaljne informacije o tome kada i gde ćete moći da ih preuzimete. Bolje bi vam bilo da imate petice 🙂 jer prilikom preuzimanja treba da nam pokažete đačke knjižice i neki lični dokument, ličnu kartu ili pasoš.

Takođe, produžen je i konkurs za srednjoškolce "Preko Youtube na deseti Exit" jer je najveći broj snimaka za ovaj konkurs postavljen u prethodnih nekoliko dana, tako da će ova akcija koja je veoma zainteresovala srednjoškolce biti produžena do 26. juna.