Home [treninzi] Proverite kako izgleda radni dan pedagoga!

Proverite kako izgleda radni dan pedagoga!

223
0

 Interesuje vas pedagogija, i razmišljate da upišete taj smer na fakultetu? Ali… Gde ćete moći da nađete posao sa tim znanjima? Kakvu karijeru možete da očekujete u pedagogiji? Proverite iz prve ruke kako izgleda jedan radni dan pedagoga, sa kakvim se poslovima susreće, sa kakvim ljudima radi, i gde sve za njega ima posla! Mingl, vas poziva da provedete interesantan u izazovan radni dan sa dva pedagoga, na različitim radnim mestima!

Odabrani srednjoškolci će imati priliku da posete Branku Oreščanin, pedagoškinju Škole za negu lepote u Beogradu i Vladetu Milina, istraživača u Institutu za pedagoška istraživanja u Beogradu.

Konkurs je otvoren za sve srednjoškolce, putni troškovi su pokriveni!

Pošalji nam mejl na adresu: karijera@mingl.org, napiši nam nešto o sebi, o tome zašto te zanima pedagogija  i ovaj program i možda odaberemo baš tebe!

Pedagogija je zanimljiva nauka, a srednjoškolcima je ona često među poželjnim izborima, pored psihologije. Pedagog može raditi na različitim mestima, od škole, preko nevladinih organizacija, medija do instituta. Danas pedagogiju možete studirati na 5 fakulteta u Srbiji, a kako izgleda prijemni, gde sve možete da studirate i gde se sve možete zaposliti sa diplomom pedagoga, pročitajte u članku Zanimanje meseca: Pedagog.

Rok za prijavu: 20.3.2009.

Izvor:Mingl