Home [akcija] “Ne propuštaj pozive!” u KZM Loznica

“Ne propuštaj pozive!” u KZM Loznica

58
0

 Loznica
U petak 20. februara u novom prostoru Kancelarije za mlade Loznice biće održana radionica pod nazivom „Ne propuštaj pozive" koju organizuju Beogradska otvorena škola i portal Mingl, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Loznice.
Cilj projekta je osnaživanje mladih putem informaciono komunikacionih tehnologija za ulazak na tržište rada. Na ovoj radionici mladi će naučiti kako da napišu svoj CV, kako da se pripreme za poslovni intervju i imaće mogućnost da saznaju kako da prikupe informacije o aktivnom traženju posla, samozapošljavanju i započinjanju karijere.

Uslovi za učešće na radionici su da kandidat ima između 16 i 20 godina i da je motivisan za rad sa svojim vršnjacima.

Radionica počinje sa radom u 9:30 i traje do 15:00 časova. Voditelji radionice će biti Jelena Radulović i Milica Stefanović, vršnjački edukatori za karijeru.

Za učešće na radionici kandidati se mogu prijaviti putem telefona 015/898-400 ili putem mejla na adresu: mizzastef@gmail.com, najkasnije do 15. februara 2009. godine.

Projekat „Ne propuštaj pozive" na nivou cele Srbije realizuje Beogradska otvorena škola, u saradnji sa 12 Kancelarija za mlade.