Home [zabavnik] DIPLOMU PROSLAVILI STRIPTIZOM

DIPLOMU PROSLAVILI STRIPTIZOM

87
0

guza.jpgOko 200 studenata koledža Konkordija u Minesoti nedavno je izabralo prilično neobičan način proslave diplome, koji je doveo do incidenta i intervencije policije.Naime, studenti su odlučili da dodelu diploma proslave tako što su pored tradicionalnog bacanja kapa u vazduh, počeli da bacaju i delove odeće. Veliki broj njih je na kraju bio potpuno go, ali ni to im nije bilo dovoljno da pokažu radost zbog završetka školovanja.

Razuzdanim studentima je odredište postalo malo veštačko jezero koje se nalazi u okviru kampa.

Zabrinut zbog eventualne štete na objektima koje bi mogli da naprave kupači, jedan od pripadnika obezbeđenja koledža pokušao je da ih otera. To je, međutim, samo razbesnelo studente koji su njegovo golf-vozilo bacili u jezero. Suočen s eskalacijom nasilja, dekan je pozvao policiju iz obližnjeg grada Murheda.

Kada je policija stigla, u jezeru i oko njega nalazilo se između 50 i 75 potpuno ili delimično golih studenata i studentkinja koji su se odmah dali u beg. Policajci nisu bili raspoloženi za jurnjavu, pa na kraju niko nije bio uhapšen, ali će neki od 'golaća' ipak biti izvedeni pred sud zbog vandalizma.

Deo njih je identifikovan zahvaljujući tome što je na poprištu događaja pronađeno više odevnih predmeta sa ličnim dokumentima.