Home [konkursi] Centralno-evropski univerzitet u Budimpešti najava konkursa 2009/2010 Master studije

Centralno-evropski univerzitet u Budimpešti najava konkursa 2009/2010 Master studije

37
0

 Centralno-evropski univerzitet u Budimpešti najava konkursa 2009/2010
Centralnoevropski univerzitet objavljuje konkurs za stipendiranje jednogodišnjih i dvogodišnjih poslediplomskih i doktorskih studija u školskoj 2009/10. godini. Pune ili delimične stipendije dodeljuju se na osnovu akademskih rezultata. Više o finansiranju i stipendijama možete pogledati na: www.ceu.hu/admissions/financialaid

MASTER STUDIJE: Ekonomija; Ekologija; Studije roda; Istorija; Međunarodni odnosi i Evropske studije; Pravne studije; Srednjovekovne studije; Studije nacionalizma; Političke nauke; Filozofija; Sociologija i socijalna antropologija; Javna politika (Public Policy); CEU škola biznisa.

Detaljnije informacije i uslovi upisa nalaze se na internet i mail adresi: Central European University www.ceu.hu , admissions@ceu.hu.

Prijavljivanje na studije se vrši ISKLJUČIVO putem interneta: www.ceu.hu/admissions/apply

Informacije o programima mozete dobiti i u kancelarijama Beogradske otvorene škole, svakog radnog dana od 10 do 17 časova: Masarikova 5/XVI, telefon +381 11 30 61 371 ili na mail ena@bos.rs. Za opise svih kurseva, ranije prijave i Erasmus programe, možete se bliže informisati na sajtovima Upis i prijava – www.ceu.hu/academics/degrees, Programi i oblasti – www.ceu.hu/academics/departments .

Rokovi za prijavu:
9. januara 2009. godine za CEU Erasmus Mundus programe;
26. januar 2009 zasve ostale programe za one kandidate koji polažu CEU testove i test engleskog jezika;
16. mart 2009. godine za kandidate koji podnose pune prijave, uključujući i rezultate testova i  16. mart za one koji se prijavljuju na doktorkse kurseve.

http://www.ceu.hu