Home [treninzi] Obuka – Lobiranje evropskih institucija

Obuka – Lobiranje evropskih institucija

47
0

 Obaveštavamo Vas da Centar za evropske integracije i javnu upravu Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA) u saradnji sa Vladom Republike Francuske organizuje još jednu, jednodnevnu obuku iz oblasti evropskih integracija namenjenu državnim službenicima Republike Srbije, poslediplomcima FEFA i pozvanim predstavnicima privatnog sektora.

Predavač, gospođa Nataša Klarak, je predstavnik Centra za evropske studije iz Strazbura, Francuske, i iskusan stručnjak za lobiranje evropskih institucija u Briselu. Obuka, na temu „Lobiranje evropskih institucija" će se održati 20. novembra (9-16.30č) na engleskom jeziku (raspored i dodatne informacije o obuci u prilogu; prevod neće biti obezbeđen, učešće je besplatno a pravovremena prijava obavezna). Obuka će se odvijati u prostorijama FEFA, Bulevar Vojvode Mišića 43, Beograd (preko puta Sajma, na uglu kod Ruske ulice).

Pozivamo državne službenike Republike Srbije da se prijave na obuku (prijava takođe u prilogu) elektronskim putem, najkasnije do ponedeljka, 17. novembra u 12 časova, na adresu Evropa@fefa. edu.rs. S obzirom da je broj mesta ograničen prioritet će biti dat onima koji rade na pitanjima evropskih integracija i onima koji se ranije prijave.
Potvrda učešća na obuci će biti poslata e-putem.

prijava

Koristimo ovu priliku i da Vas obavestimo da je objavljen konkurs za naredni ciklus poslediplomskih studija iz menadžmenta, sa posebnim modulom iz evropskih integracija i javne uprave (više na www.fefa.edu.rs).

Zahvaljujemo Francuskom kulturnom centru u Beogradu i Kancelariji Republike Srbije za evropske integracije na saradnji.

S poštovanjem,
dr Ana S. Trbović
direktor Centra za evropske integracije i javnu upravu FEFA