Home [njuz] Prijave za domove do petka

Prijave za domove do petka

49
0

 Rešenjem Ministarstva prosvete, Konkurs za prijem starijih studenata studija u studentske domove produžen je za sedam dana, do petka, 7. novembra. Produženje se odnosi samo na one studente visokoškolskih ustanova u Republici Srbiji koji su stekli uslov za upis u narednu godinu studija i ispunili uslove iz konkursa za prijem studenata u ustanove za smeštaj i ishranu studenata za školsku 2008/2009. godinu posle 31. oktobra 2008. godine.

– Konkurs je produžen za studente druge, treće, četvrte, pete i šeste godine studija i to samo za one koji će dati uslov posle 31. oktobra, kako ne bi bili oštećeni. To znači da studenti koji su većdali uslov tokom oktobra, a nisu konkurisali za smeštaj, neće imati pravo da to sada učine – istakao je Goran Milovac iz Studentskog centra Novi Sad.

Do petka, 31. oktobra, prijave na Konkurs za smeštaj u studentskim domovima Studentskog centra Novi Sad predalo je oko 2.500 studenata starijih godina studija. Služba smeštaja Studentskog centra objaviće Privremenu rang-listu za starije studente studija u petak, 7. novembra, u popodnevnim časovima, a lista će biti dostupna na oglasnim tablama fakulteta i visokih škola, kao i na internet sajtu Studentskog centra, na adresi ww.studentskicentarns.co.yu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi smeštaja Studentskog centra Novi Sad, koja se nalazi u studentskom domu „Slobodan Bajić“, u Ulici dr Sime Miloševića 10, ili putem telefona 6350-295.

Izvor:danas