Home [njuz] The Cure žurka u Beogradu

The Cure žurka u Beogradu

65
0

cureU četvrtak, 26. aprila, u beogradskom klubu Žica, Kraljevića Marka 5, održaće će se veče posvećeno sastavu The Cure, pod nazivom "Boys dont cry". Povod za organizaciju ovakve žurke je kampanja koju su zajednički pokrenuli Cure Blog (http://cure.mojblog.co.yu) i Kontra magazin. Radi se o akciji gde svi obožavaoci mogu da glasaju da bend dođe u Srbiju preko sajta Eventfull. Ovu akciju je pokrenuo bend sa željom da napravi mapu najvernijih obožavalaca. U nedavnom intervjuu za Rag magazin frontmen benda, Robert Smith najavio je novi album i turneju do kraja godine. Evropski deo turneje benda trebalo bi da se održi krajem ove ili početkom sledeće godine.

Eventful je sajt koji koriste profesionalci, muzičari, agenti, ljudi iz industirje kako bi ispitali tržište ali i obožavaoci kako bi se približili svojim idolima. Eventful.com je sajt koji omogućava da postavite zahtev da se bilo koja vrsta događaja održi u vašem gradu ili mestu gde živite. Mnogu umetnici i sami pokreću kampanje kako bi saznali gde bi trebalo da nastupe. Muzičari poput The Cure, Diddy, 50 Cent, Anthrax, Korn, Hinder koriste ovaj servis.

Link za glasanje se nalazi na sajtu http://eventful.com/demand/D0-001-000082271-1 a Srbija se za sada nalazi na petom mestu, iza Sofije, Poljske, Los Angelesa i Mexico City-ja.

Pored Cure-a slušaćete i druge bendove kao što su: Siouxie and the Banshees, Joy Division, Sisters of Mercy, Depeche Mode, New Order, Smiths, Bauhaus, Clan of Xymox, Scary Bitches, Echo & the Bunnymen..

Ulaz je besplatan, sve počinje oko 22h…

http://zica.mightymovaz.com/

http://cure.mojblog.co.yu