Home [treninzi] Radionica u organizaciji Coca-Cola HBC i Career Days

Radionica u organizaciji Coca-Cola HBC i Career Days

68
0

cocacola.jpegVi ste uspešno završili fakultet tehničkog ili ekonomskog usmerenia, govorite engleski i poznajete MS Office. Pokreću vas izazovi. U svemu što radite pružate maksimum. Nikad ne prihvatate osrednje rešenje.
Mi smo Coca-Cola HBC Srbija – jedan od najvećih prolzvoda č a bezalkoholnih pića na planeti. Lider na domaćem tržištu . U našem portfoliju su četiri od pet najpoznatijih svetskih brendova bezalkoholnih pića. Zajedno smo pobednički tim.
Pozivamo vas da posetite Coca-Cola HBC štand na Career Days, donesete svoj CV, pismo motivaciie, kopiju diplome i prijavite se: ukoliko ste tek diplomirali – na naš Graduate Trainee program.
Kroz izazovne projekte u svim sektorima i intenzivnu obuku upoznajete raznovrsnost poslova, funkcija, najviše standarde poslovanja i iskoristite priliku da ostvarite svoj potencijal i postanite deo Coca-Cola HBC uspešnog tima… ukoliko su vam ambicije druga č lje, već imate iskustvo, želite da radite u prodaji, distribuciji, logistici, da budete deo tima sa takmičarskim duhom koji nikada ne prihvata osrednje rešenie, konkurišlte na jednu od otvorenih pozicija u Coca-Cola HBC…
Prezentaciju Coca-Cola HBC organizujemo 19. aprila 2007. u 16.00 časova, u sali za prezentacije. Radionicu na temu selekcije, metoda i načina izbora kandidata, procene posebnih veština i kompentencija organizujemo 20. aprila 2007. u 11.30 časova, u sali za radionice.