Home [ knjige/tribine ] Međunarodna studentska konferencija IEEESTEC

Međunarodna studentska konferencija IEEESTEC

60
0

 Međunarodna konferencija studentskih projekata, IEEESTEC, održaće se u Nišu 30. oktobra i daće priliku studentima tehničkih, matematičkih i fizičkih fakulteta iz cele Evrope da predstave svoje radove široj publici i IT profesionalcima. Konferencija će se održavati u isto vreme kada i BizBuzz seminar o IT poslovanju, i razmena studenata. Ideja je da se povežu studenti iz različitih delova Evrope i njihovi radovi pokažu javnosti, drugim studentima i poslovnim ljudima.

Konferenciju organizuje niški komitet Udruženja studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC) u saradnji sa niškim studentskim ogrankom Instituta elektro i elektronskih inžinjera (IEEE) i Centrom za promociju i unapređenje IT svesti NIIT.

Svi studenti su pozvani da dođu u Niš u predstave svoj rad, a ne postoje ograničenja kad je u pitanju oblast studiranja. Svi radovi će biti prezentovani u formi postera i uključeni u zvaničnu publikaciju koju će objaviti IEEE. Pre objavljivanja sve projekte će pregledati predstavnici IEEE.

Rok za predaju radova je 25. Avgust, a za instrukcije o prezentaciji kliknite ovde.

Organizatori kažu da je ovo odlična prilika da perspektivni studenti pokažu svoje radove široj publici, kao i da im ovo može pomoći u građenju CV-ja i preporuka za buduće poslove.

Više informacija: www.eestec.org.yu/ieeestec

izvor:IT dogadjaj