Home [njuz] Nove povlastice GSP-a od 18. avgusta

Nove povlastice GSP-a od 18. avgusta

53
0

 Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" saopštilo je da će 18. avgusta početi da izdaje nove legitimacije učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i studentima za sledeću školsku godinu.

Učenici osnovnih i srednjih škola za izradu legitimacije treba da imaju: popunjen obrazac za izdavanje legitimacije, jednu sliku ne stariju od šest meseci, zatim fotokopiju zdravstvene knjižice ili izvoda iz matične knjige rođenih, potom potvrdu o redovnom pohađanju škole ili overen obrazac zahteva GSP-a i 235 dinara za troškove obrasca i izradu legitimacije.

Učenici srednjih škola imaju pravo na povlasticu do 21. godine starosti, dok je studentima za izradu povlastica potreban: popunjen obrazac za izdavanje legitimacije, jedna slika ne starija od šest meseci, fotokopija lične karte, potvrda škole ili fakulteta o statusu studenta ili overen obrazac zahteva iz GSP "Beograd" i 235 dinara za troškove obrasca i izrade legitimacije.

Studenti imaju pravo na povlasticu do 30. godine starosti. Obrazac zahteva se može preuzeti na veb sajtu: http://www.gsp.co.rs/, kao i na šalterima GSP "Beograd" u Ulici knjeginje Ljubice 29.

Legitimacije izdate za prethodnu školsku godinu za srednjoškolce i osnovce važe do 30. septembra, a za studente do 31. oktobra tekuće godine.