Home [treninzi] Ko-menadžment – seminar u okviru kampanje „Svi različiti, svi ravnopravni“

Ko-menadžment – seminar u okviru kampanje „Svi različiti, svi ravnopravni“

46
0

 Poziv za učešće na seminaru u okviru kampanje „Svi različiti, svi ravnopravni“ Tema seminara: Ko-menadžment Mesto održavanja: Hotel Amfora-Dimitrovgrad Vreme održavanja: 14.-18.08.2008 sa pocetkom u 15h

Ovaj projekat u Srbiji je nastavak započete kampanje „Svi različiti, svi ravnopravni“ , koja je realizovana u 47 zemalja Saveta Evrope, a koju su partnerske organizacije u ovom projektu realizovale u Srbiji tokom 2007-me godine. Projekat sprovodi devet organizacija, a finansijski je podržan od strane Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije. O samom projektu i uključenim organizacijama možete više informacija da pronađete na Internet prezentaciji www.youthserbia.org.

Jedan od značajnih segmenata kampanje jesu i planirani seminari na temu ko-menadžmenta (Ko-menadžmet: zajedničko upravljanje procesima i odlukama je poseban vid ativnog učešća mladih koji mladim ljudima omogućava ravnopravnu poziciju u odnosu na svoje starije partnere u radu na zajedničkim ciljevima (citat iz nacrta teksta Nacionalne strategije za mlade Ministarstva olmladine i sporta)).

Tokom ovog trodnevnog seminara, učesnici i učesnice – predstavnici omladinskih organizacija, predstavnici lokalnih vlasti zaduženih za omladinska pitanja i predstavnici Kancelarija za mlade – će imati priliku da se upoznaju sa značajem ovog koncepta i koristima koje njegova primena može da donese organizacijama i samoj zajednici, da nauče i usvoje praktične korake („recept“) za postavljanje i primenu ko-menadžmeta u svojoj sredini i da se informišu o uspešnim primerima iz zemalja Saveta Evrope (uključujući tu i Srbiju). Više detalja o samoj temi možete da pronađete na adresi www.co-management.info.

Za sve dodatne informacije i prijave, obratite se na e-mail adresu treninzi@youthserbia.org.

Srdačno,

Aleksandar Janković- Koordinator programa
Davor Markovic –  Asistent koordinatora

Kampanja „Svi različiti, svi ravnopravni“ 064/9920266