Home [akcija] HAPPY HILL! 08

HAPPY HILL! 08

76
0

 Kruševac
NVO Edukativni centar Kruševac i Opštinski učenički parlament Kruševac pozivaju omladinske nevladine organizacije iz Srbije i regiona da se predstave na NVO sajmu «HAPPY HILL!»Sajam nevladinh organizacija, je prilika da vaša organizacija predstavi svoj program i aktivnosti, ali i da se međusobno upoznate i ostvarite saradnju sa drugim organizacijama.

NVO sajam «HAPPY HILL»  biće organizovan na planini Jastrebac (pored jezera), 20-tak kilometara udaljenoj od Kruševca 16.08. 2008 godine, u okviru muzičkog festivala HAPPY HILL.

Sajam će početi u 12.00 časova i trajaće do 20 časova, a od 20.00 do 05.00 trajaće muzički deo festivala (DJ Marhall Jefferson (USA), DJ Mustafa (Brazil), EastBound (Ukraina/Serbia), DJ Dalton Rijeka (Hrvatska) i uz podrsku lokalnih DJ-eva: Matt (Serbia, Milos Blagojevic, Beegg Dee, VJ: Ramirezz (Serbia)).

Dnevni program pored sajma NVO –  grafiti, zabavne igre na jezeru, Srpski lonac (Srbija Šume), fireball, footbag, mountain walk (planinarsko društvo Kruševac) i ostalo čega se setimo na licu mesta.

 

Brief:

Happy hill festival

16.08.2008.

Kruševac – Jastrebac

Festival start @ 12h

DJs start @  20h