Home [zabavnik] Nova turistička ponuda Egzita

Nova turistička ponuda Egzita

59
0

 Exit tim pokrenuo je prvi zvanični sajt www.exittrip.org koji posetiocima Egzit festivala omogućava da sve informacije vezane za smeštaj, prevoz, ugostiteljske objekte ali i sadržaje u gradu nakon festivala dobiju na jednom mestu.

Reč je o prvom zvaničnom turističkom sajtu Egzita koji je podržalo Ministarstva turizma republike Srbije a koji ima za cilj da turističku uslugu u Srbiji podigne na viši nivo a posetiocima festivala omogući najbrži i najlakši pronalazak smeštaja i prevoza za vreme festivala!

To znači da će posetioci festivala, za razliku od ranijih godina, imati mogućnost da preko zvaničnog sajta rezervišu prevoz ali i da bukiraju smeštaj tokom trajanja festivala. U ponudi je mogućnost rezervacije prevoza od svih transportnih stanica (aerodrom, železnica, itd) u zemlji i regionu do Novog Sada a obezbeđen je prevoz autobusima, mini kombijima, automobilima i limuzinama.

Sadržina sajta će u narednom periodu biti obogaćena raznovrsnim inofrmacijama korisnim za turiste kao što su ponuda novosadskih ugostiteljskih objekata ali i tzv. "afterEgzit" programa u Beogradu.

Ovo je jedini regularni sajt ove vrste u Srbiji kao i inostranstvu i kao takav predstavlja najsigurniji način da svako ko nije Novosađanin rezerviše smeštaj u mnogobrojnim stanovima, hostelima, hotelima kao i u Egzit kampu.

Puštanje u funkciju sajta "Exit Trip" znači direktno promovisanje i brendiranje Srbije i Novog Sada. Takođe, ovaj sajt predstavlja direktnu saradnju "Exit Tima" i Novosađana kojima je pružena prilika da sigurno i legalno izdaju svoje smeštajne kapacitete i pružaju ugostiteljske usluge. S tim u vezi javno pozivamo sve Novosađane da nas kontaktiraju i da se njihov raspoloživ smeštaj nađe među najboljom ponudom smeštajnog kapaciteta za festival Egzit.

Izvor:B92