Home [ volontiranje ] Nagrade za najbolje volontere Evrosonga

Nagrade za najbolje volontere Evrosonga

94
0

 Na nedavnom "Evrosongu" angažovano je 965 volontera. Organizatori kažu da bez njih festival teško da bi bio održan. Zato su juče u Sava centru, najboljim volonterima uručena priznanja i nagrade.Među nagrađenima, koji su se prema mišljenju svojih kolega i organizatora,posebno istakli svojim radom, našli su se volonteri Aleksandra Pecić, Marija Jekić, Jelena Petrović, Jelena Todorović, Marina Jovanović,

Milica Kukavica, Sanjin Jovanović i Oliver Majstorović. Njima su na jučerašnjoj prigodnoj svečanosti Radmila Hrustanović, zamenik gradonačelnika Beograda i Siniša Jasnić, generalni direktor preduzeća Univerzijada Beograd 2009, uručili su sertifikate i nagrade.

Svaki od nagrađenih volontera dao je maksimum da bi takmičenje Evrovizije prošlo u najboljem redu. Koliko su neki od njih bili posvećeni svom poslu govori i podatak da su više nego jednom prespavali u volonterskim kancelarijama. Prema gruboj računici angažovani volonteri su za 29 dana rada u svrhu pripreme i neposredne organizacije Evrosonga uložili 225 hiljada sati besplatnog – dobrovoljnog rada. Bili su raspoređeni na 16 lokacija u gradu. U trening i obuku volontera uloženo je oko 30 sati predavanja i treninga. Više od 70 odsto volontera bile su devojke.

Izvor:Danas