Home [njuz] Za studente besplatan ArchiCAD

Za studente besplatan ArchiCAD

144
0

 Studenti, učenici i profesori mogu koristiti ArchiCAD bez ograničenja do kraja školovanja!
Uputstvo za registraciju:Locirajte Internet Explorer na http://eduregistration.graphisoft.com/ i izborom države Serbia ulazi se u proceduru registrovanja studentske verzije. Ponuđena je instalacija za ArchiCAD i PDF dokumentacija. Po završetku predviđene procedure registrovanja, koja je jednostavna i traje najviše 5 minuta, na e-mail stiže privremeni ključ, sa važnošću od mesec dana.

Sledeći korak je instalacija ArchiCAD. Kod instalacije treba voditi računa da se izabere Educational (Student) version a ne Commertional! Unošenjem vašeg korisničkog imena i dobijene šifre preko e-maila imate ArchiCAD na mesec dana besplatnog korišćenja. Prilikom svakog startovanja ArchiCAD-a, program vas obaveštava koliko je preostalo besplatnih dana korišćenja.

Za dobijanje permanentne studentske licence sa trajanjem od godinu dana, potrebno je da iz ArchiCAD-a aktivirajte Renew. Po verifikaciji podataka, na vašu e-mail adresu, stiže šifra sa važnošću od godinu dana! Pre isteka godišnje šifre, studenti mogu produžiti registraciju za narednih godinu dana, do kraja studija.

Izvor:Personal magazin