Home [njuz] Ljupčo Lazarevski preminuo na snimanju serije “Vratiće se rode”

Ljupčo Lazarevski preminuo na snimanju serije “Vratiće se rode”

104
0

 Glumac Ljupčo Lazarevski (46) preminuo je juče u Beogradu tokom snimanja epizode serije Vratiće se rode, saopšteno je iz koproducentske kuće te serije Cobra filma.Lazarevski, koji je bio pukovnik u penziji Vojske Srbije i dugogodišnji oficir JNA i Vojske Jugoslavije, preminuo je od srčanog udara pola sata pošto je došao na snimanje, navodi se u saopštenju, prenosi Beta.

Dodaje se da je Lazarevski na snimanje došao i pored toga što je dva dana osećao bolove u grudima "uveravajući i sebe i druge da je u pitanju obična prehlada".

"Ljupčo je bio naš veliki prijatelj, čovek koji nam je uvek nesebično pomagao, a na kraju na naše nagovaranje pristao i da odigra jednu od najzapaženijih uloga u seriji. Ekipa serije Vratiće se rode je u dubokom šoku i izražava veliko žaljenje zbog gubitka dragog prijatelja i saradnika", piše u saopštenju Cobra Filma.

Lazarevski, koji je u seriji glumeo Mikija Nosonju, na snimanje u hotelu Moskva u centru Beograda došao je juče oko šest sati, a preminuo je oko 6:30 od srčanog udara posle neuspele reanimacije.

Rođen je 4. jula 1961. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu, Vojnu gimnaziju "Bratstvo i jedinstvo", a zatim i 1983. godine Vojnu akademiju, kopnenu vojsku, smer inžinjerija.

Na službi je bio najpre u Valjevu, a potom prelazi na službu u Beograd, gde je bio zadužen u komandi 1. Armije za sport i fizičku kulturu.

Izvor:Popboks