Home [ volontiranje ] Poziv za #volontere-Design for Change Srbija

Poziv za #volontere-Design for Change Srbija

225
0

Design for Change Srbija je deo globalnog pokreta koji radi na usmeravanju dece ka aktivnom učestvovanju u svom učenju, svojim životima i zajednicama. Glavni cilj je dati deci priliku da od najranijeg uzrasta naprave promene u svojoj okolini i postanu svesna svoje supermoći za kreiranje sopstvenog života.
Od septembra 2024-te godine, bićemo u prilici da proširimo naš tim i pozabavimo se novim projektima koji su godinama unazad dokazano poboljšali razne aspekte obrazovanja mladih.

👉👉👉DFC volonteri i volonterke, javite se!!
✍️Da li se baviš edukacijom i hoćeš da unaprediš svoje veštine i da se upoznaš sa inovativnom metodom?
💡Da li veruješ da je potrebna inovacija u našem obrazovnom sistemu i da obrazovanje ima moć da promeni svet?
✨Ako je odgovor na prethodna pitanja DA, onda te Design for Change Serbia (DFC Srbija) poziva da postaneš deo DFC porodice!
DFC Srbija ti pruža priliku:
🤝da učestvuješ na lokalnim i internacionalnim aktivnostima i projektima DFC Srbije i imaš mogućnost da razviješ različite profesionalne veštine.
🤝da se upoznaš i primeniš inovativne metode edukacije koje su bazirane na “design thinking” metodologiji i razvijanju veština i stava “JA MOGU” kod dece.
Nakon završenog volonterskog rada, dobićeš zvanični sertifikat gde su navedene realizovane aktivnosti, a postoji i mogućnost nastavka saradnje.

Ko je DFC volonter/ka?
*Mlada osoba koja živi u Beogradu, ima između 18 i 30 godina i spremna je da se posveti DFC-u proseku 10 sati nedeljno. Pored toga je komunikativna, fleksibilna, kreativna, posvećena i želi da uči i zabavi se u isto vreme!
*Poželjno je da studira ili da ima završene studije na učiteljskom/pedagoškom fakultetu ili fakultetima iz sličnih oblasti.
*O detaljima pozicije i aktivnostima bice detaljno objašnjeno kandidatima u direktnom kontaktu sa upravom DFC Srbija.

👉Koraci: Ispuni online upitnik:📲https://forms.gle/A1goKj84eg3nMLsw9
👉Rok za prijavu: do 20. avgusta 2024.
Nakon prvog kruga selekcije odabrani kandidati će imati intervju sa članovima DFC Srbija radi boljeg upoznavanja, nakon čega će biti obavešteni o konačnoj odluci.
Ukoliko imaš dodatnih pitanja piši nam na mejl: dfcsrbija@gmail.com