Home [treninzi] Poziv za mlade za učešće u programu „Jaki mladi – nove perspektive”

Poziv za mlade za učešće u programu „Jaki mladi – nove perspektive”

153
0

Somborski edukativni centar poziva mlade uzrasta od 15 do 30 godina sa teritorije Grada Sombora da učestvuju u projektu „Jaki mladi – nove perspektive”.

Cilj programa je osnaživanje mladih, unapređenje osnovnih životnih veština, sticanje veština za zapošljavanje kao i pružanje podrške pri pronalaženju posla. Učešće u programu je besplatno. Program je pre svega namenjen mladima iz socijalno ugroženih kategorija (mladima u sistemu socijalne zaštite, mladima koji nisu uključeni ni u obrazovni sistem, niti su zaposleni, mladima iz alternativne brige, mladima iz drugih ranjivih kategorija).

Program podrazumeva serijal radionica za mlade u oblasti životnih veština i zapošljavanja. Prva radionica u okviru programa održaće se u terminu dogovorenom sa grupom. Svi prijavljeni/e učesnici/e će nakon prijave dobiti informacije o terminu i mestu održavanja prve radionice.

Rok za prijave je 2. jun do 23:59. Za prijavu je potrebno popuniti formular koji se nalazi na sledećem linku: https://forms.gle/iy2UwQMqDYL2DAz86

Ove aktivnosti sprovode se u okviru regionalnog projekta „Jaki mladi – nove perspektive Projekat realizuju Fondacija SOS dečija sela Srbije u partnerstvu sa pet lokalnih organizacija iz Srbije, među kojima je i Somborski edukativni centar. Projekat finansiraju Nemačko savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) i Fondacija Herman Gmajner (Hermann – Gmeiner Fonds Deutchland e.V).

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam pisati na mejl soeducentar@yahoo.com ili nas kontaktirati putem telefona 064 330 45 82.