Home [konkursi] Kako izgleda biti deo Coca-Cola HBC tima – saznajte kroz program letnje...

Kako izgleda biti deo Coca-Cola HBC tima – saznajte kroz program letnje prakse Coke Summership

200
0

U želji da mladima pruži šansu da steknu prva radna iskustva, kompanija Coca-Cola HBC Srbija i ove godine, 12. put zaredom, otvara vrata novoj generaciji polaznika prepoznatljivog programa letnje prakse – Coke Summership.

Svi zainteresovani studenti i i studentkinje završnih godina, ili master studija državnih i privatnih fakulteta u Republici Srbiji, sa znanjem engleskog jezika, mogu se prijaviti do 26. maja 2024. godine na sajtu www.cokesummership.com.

Coke Summership letnja praksa trajaće od 12. jula do 22. avgusta, a tokom ovih šest sedmica mladi talenti moći će da se upoznaju sa industrijom robe široke potrošnje (FMCG), jedinstvenim 24/7 portfoliјom kompanije, kao i da steknu dragoceno iskustvo u različitim oblastima – uključujući prodaju, distribuciju, proizvodnju, logistiku, marketing, finansije, ljudske resurse, odnose s javnošću. Osim praktičnih veština, učesnici će imati priliku da razviju ključne kompetencije neophodne za uspešnu karijeru, kao što su organizacija vremena, pregovaranje i prezentovanje.

“Coke Summership je prilika da mladi pređu sa teorije na praksu u čemu smo im mi podrška i oslonac. Otuda i ovogodišnji slogan „Novi svet“, jer svi mladi ljudi koji prave svoj prvi karijerni korak zakoračuju u nepoznato. Kao i svake godine, trudili smo se da kreiramo praksu po ukusu novih generacija. A ako se ova kompanija u nešto razume, onda je to kreiranje omiljenih ukusa. Sva znanja koja su mladi stekli tokom studiranja moći će da iskažu kroz projektni zadatak na kom će, tokom šest sedmica, raditi sa svojim mentorom. Coke Summership je šansa za pravi start karijere, velika koliko i sam Coca-Cola brend“, kazala je Sonja Grčić, menadžerka za employer branding u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Na kraju programa, svi polaznici dobijaju potvrde o završenoj praksi i postaju deo baze za potencijalne buduće zaposlene ove kompanije.

Od pokretanja Coke Summership programa, preko 300 studenata je prošlo kroz praksu, a više od 80 njih je nastavilo karijeru u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.