Home [treninzi] LEVEL UP! BESPLATAN PROGRAM KREATIVNE INKUBACIJE

LEVEL UP! BESPLATAN PROGRAM KREATIVNE INKUBACIJE

130
0

LEVEL UP! je novi program Nove Iskre  namenjen kreativcima, radnicima i radnicama u kulturi, organizacijama, inicijativama i biznisima iz domena kulturnih i kreativnih industrija. Svima onima koji razmišljaju kako da unaprede svoju organizaciju ili biznis, kako da poboljšaju razumevanje potreba svoje publike i korisnika, i kako da dopru do njih: kako da što bolje organizuju svoje vreme, saradnike, ali i da upravljaju svojom organizacijom.

Prvi ciklus programa LEVEL UP! biće realizovan tokom aprila i maja u formi dvočasovnih interaktivnih online radionica kroz pružanje alata, tehnika i znanja za njihovu  svakodnevnu poslovnu primenu. Kreiranje strategije razvoja, mapiranje publike i korisnika, dizajniranje strategije komunikacija i promocija, administracija i upravljanje finansijama su samo neke od tema koje će biti zastupljene u okviru programa.

Prijave su obavezne! Radionice su besplatne!

LINK ZA PRIJAVU!

Rok za prijavu je 31.03. Broj mesta je  ograničen!

Predavači_ce i facilitatori_ke radionica: Marija Janjušević (DSI); Nina Tasić (DSI); Nana Radenković (Nova Iskra).

Radionica 1

04.04. 15-17h / Online

Razvojna  strategija

Radionica  2

12.04./15-17h / Online

Digitalna komunikacija i promocija

Radionica 3

18.04./15-17h

Administracija i finansije

Radionica 4

16.05./15-17h

Timska kultura i saradnja

Nova Iskra kroz brojne projekte i evropske saradnje kao što su  (Collab 4 Hy Sust CCI, Made IN) nastoji da, zajedno sa partnerskim organizacijama, kreira prilike za razmenu znanja, pružanje mentorske i finansijske podrške, naročito onim organizacijama i biznisima koje teže kreiranju novih proizvoda, programa, usluga ili širenju publike i korisnika kao i razvoju svoje održivosti.

Više informacija možete dobiti putem mejla office@novaiskra.com ili na sajtu Nove Iskre.