Home [treninzi] Stipendije Vaseda univerziteta – program razmene

Stipendije Vaseda univerziteta – program razmene

40
0

 Obaveštavamo vas da je Univerzitet u Beogradu dobio na raspolaganje jednu stipendiju za školsku 2008/09. godinu za poslediplomske studije na Fakultetu za informatiku i produkcione sisteme Vaseda univerziteta (Graduate School of Information, Production and Systems (IPS) ).

Trajanje stipendije je 18 meseci, počev od septembra 2008. godine, a troškove boravka pokriva japanska Vlada kroz Monbukagakusho/MEXT stipendiju.

Detaljnije informacije o Fakultetu za informatiku i produkcione sisteme kao i o samom Vaseda univerzitetu mogu se naći na adresama:
http://www.waseda.jp/ips/english/index.html
http://www.waseda.jp
Napominjemo da svaki kandidat koji se prijavi za stipendiju mora imati visok prosek na studijama i položen TOEFL sa najmanje 550 poena.

Svi zainteresovani kandidati treba da dostave prijave Univerzitetu u Beogradu, Studentski trg 1, najkasnije do 01. februara 2008. godine. Prijave za konkurs i detaljnija obaveštenja o neophodnoj konkursnoj dokumentaciji mogu se dobiti na adresi:
http://www.waseda.jp/cie/index.html

Konkurs je otvoren za studente sledećih fakulteta i instituta: ETF, FON, TMF, Mašinski, Matematički, Saobraćajni, Građevinski fakultet i Institut "Mihailo Pupin".