Home Volontiranje Doživi nezaboravnu avanturu, prijavi se na kamp!

Doživi nezaboravnu avanturu, prijavi se na kamp!

101
0

Otvorena je nova sezona kampova, a sa njom i stotine projekata na kojima možete učestvovati širom sveta. Volonterski kampovi su jedinstven način putovanja, otkrivanja sebe i drugih, i uspostavljanja veza koje će trajati čitav život. Učešćem na kampu, doprinosite boljoj viziji planete, izgradnji mira i jačanju lokalnih zajednica. Ovo jedinstveno iskustvo je otvoreno za sve, i traje čitave godine.

U toku marta i aprila, na pretraživaču očekujemo preko 1000 dostupnih projekata koji kada se popune, nestaju. Mi volimo da kažemo ko pre kampu, njemu kamp! Te ako ste našli pravi projekat za vas, ne ustručavajte se da se prijavite. Ove godine, pored klasičnih kampova, u pretraživaču ćete naći i ESC kampove i srednje i dugoročne projekte naših partnera izvan Evrope.

Kako da se prijavite?

Korak 1: Dobro se informite o načinu prijave, kampovima i uslovima. Na stranici posvećenoj međunarodnim volonterskim kampovima možete videti opšte informacije, uslove i informacije o različitim tipovima kampova, a na dnu stranice se nalazi i pretraživač.
Korak 2: na pretraživaču možete odabrati različite filtere, datumi kada ste slobodni, zemlje u kojima bi voleli da odete na kamp, pa čak i temu. Pretraživač izbacuje dostupne kampove u tom trenutku i možete odabrati do tri kampa koji vam se najviše dopadaju. Kada odete na prijavu, kampove ređate po redosledu od onog na koji vam se najviše ide, ali išli biste i na drugi i treći ukoliko na prvom nema mesta. Popunjavate opšte informacije i motivacije za odlazak i pre nego što pošaljete prijavu, dobro pročitajte Opšte uslove za učešće na kampu jer morate da čekirate tu opciju pre slanja.
Nakon slanja prijave, MIS će vas kontaktirati radi daljih koraka. Ukoliko prvi put idete na kamp, imaćemo pripremne sastanke na proleće.

Posetite stranicu https://mis.org.rs/medunarodni-volonterski-kampovi/  gde se nalaze sve informacije i pretraživač kampova.

Za sva pitanja, stojimo na raspolaganju na vss@mis.org.rs i 011/311 13 14. Naša kancelarija se nalazi u Bulevaru umetnosti 27 i dobrodošli ste svakog radnog dana od 10 do 16 časova.

Očekujemo vaše prijave 🙂