Home [konkursi] CARITAS TI POMAŽE DA OSTVARIŠ SNOVE I POKRENEŠ SVOJ BIZNIS!ISKORISTI PRILIKU I...

CARITAS TI POMAŽE DA OSTVARIŠ SNOVE I POKRENEŠ SVOJ BIZNIS!ISKORISTI PRILIKU I UPLOVI U PREDUZETNIČKE VODE!

304
0

O projektu Your Job

Projekat Your Job finansiraju Austrijska razvojna agencija, Renovabis, Caritas Austrije i Caritas Francuske, a realizuje ga Caritasova mreža u region na lokacijama Šid, Irig, Zrenjanin, Siječan, Niš i Aleksinac. Cilj Your Job projekta jeste povećati uključivanje mladih na tržište rada, putem razvoja profesionalnih veština i stvaranja poslovnih prilika za mlade (s posebnim fokusom na mlade žene i osobe u osetljivom položaju, kao što su mladi sa invaliditetom).

Šta nudi projekat Your Job?

1. Plaćene stručne prakse – Zahvaljujući stručnim praksama mladi mogu da steknu radno iskustvo u svojoj profesiji i za to mogu biti plaćeni. Stručne prakse traju od 3-5 meseci.

2. Profesionalne obuke i kursevi – Zahvaljujući profesionalnim obukama mladi mogu steći neophodne veštine i dobiti sertifikat po završetku kursa. Projekat mladima plaća troškove kursa.

3. Pokretanje sopstvenog biznisa – Na našem projektu mladi mogu da konkurišu za finansijsku i mentorsku potporu prilikom pokretanja sopstvenemog posla.

U okviru ove usluge Caritas nudi:
•Trening za razvoj preduzetničkih veština
• Bespovratna novčana sredstva za pokretanje privatnog biznisa, socijalnih ili “zelenih” preduzeća
• Mentorstvo i tehničku podršku tokom razvoja biznis plana

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane mlade od 18 do 35 godina iz Šida, Iriga, Zrenjanina, Siječnja, Niša i Aleksinca koji žele osnažiti i unaprediti svoje kapacitete i šanse na tržištu rada da nas kontaktiraju i zakažu svoje individualno karijerno vođenje i savjetovanje. Sve usluge su besplatne!

Duštvene mreže i više informacija o projektu:

Facebook: https://www.facebook.com/YourJobSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/your_job_srbija/?hl=en

Caritas vebsajt: https://caritas.rs/your-job/