Home [ volontiranje ] Da li želiš da volontiraš na Beogradskom irskom festivalu? Prijavi se do...

Da li želiš da volontiraš na Beogradskom irskom festivalu? Prijavi se do 20. februara!

341
0

Beogradski irski festival (BIF), tradicionalna manifestacija koja u Srbiji duže od jedne decenije predstavlja irsku kulturu, poziva sve zainteresovane za volontiranje na ovogodišnjem festivalu da nam se jave!

Svake godine desetine mladih ljudi volontira i pomaže organizatorima festivala u produkciji, organizaciji i promociji događaja, ali i uživa u odličnim žurkama.

I ove godine želimo da svom timu priključimo i mlade ljude zainteresovane za ovakvo iskustvo.

Ako vas zanimaju ovakvi događaji, ako želite da steknete iskustvo u organizaciji kulturnih dešavanja, da upoznate nove ljude i družite se na dobim zabavama – javite nam se!

Molimo sve zainteresovane da na e-mail adresu info@belgradeirishfestival.rs pošalju svoju kratku biografiju (jedna strana A4) kao i kratko motivaciono pismo (do 150 reči). Prijave primamo do 20. februara 2024. godine a onda – odabrani tim kreće u akciju.

Svi volonteri će dobiti sertifikat o volontiranju i, naravno, besplatan pristup svim festivalskim događajima. Festival se ove godine održava od 8. do 18. marta i predstavlja proslavu Nedelje Svetog Patrika u Beogradu!