Home [njuz] Od karijernog kompasa do veštačke inteligencije u obrazovanju, ovogodišnji EduFair biće poslastica...

Od karijernog kompasa do veštačke inteligencije u obrazovanju, ovogodišnji EduFair biće poslastica za roditelje i učenike svih uzrasta

111
0

Sajm obrazovanja EduFair, ove godine je zakazan za 15. oktobar u hotelu Metropol u Beogradu, a okupiće više od sedamdeset predstavnika univerziteta, internata i obrazovnih letnjih kampova iz Austrije, Belgije, Bugarske, Češke, Francuske, Grčke, Holandije, Italije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Sjedinjenih Američkih Država, Švajcarske, Velike Britanije i iz Srbije.

Ovogodišnji EduFair biće poseban po bogatom programu panela i predavanja za roditelje i učenike, gde će moći da saznaju više o karijerama budućnosti, da se informišu o stipendijama, da saznaju neverovatne stvari o upotrebi veštačke inteligencije u obrazovanju, da se informišu o karijernim kompasima koji mogu da pomognu onima koji nisu sigurni za koju profesiju da se opredele, ali i da čuju iskustva drugih roditelja.  

Veselina Todorova, savetnica za obrazovanje ispred organizatora sajma obrazovanja u Beogradu „Integraledu“, pozvala je sve koje zanima tema obrazovanja da u nedelju, 15. oktobra dođu na EduFair, koji će kao i svake godine okupiti na desetine međunarodnih eksperata za obrazovanje, predstavnike škola, fakulteta, internata i letnjih kampova, ali i imati bogat panelski program. „Ove godine beležimo posebno interesovanje za letnje kampove i škole jezika, koje su zaista posebno iskustvo za učenike“, istakla je Todorova. „Ovogodišnji posetioci imaće priliku da biraju između nekih od najuglednijih letnjih kampova za učenje jezika, među kojima se posebno ističe kurs i škola jezika Central London, koja je posebna po živopisnom programu, ali i činjenici da je kampus smešten u neposrednom srcu Londona, te obuhvata i bogato turističko iskustvo pored usavršavanja jezika na visokom nivou“.

Kao i svake godine, posetioci ovogodišnjeg EDUFair-a moći će na licu mesta da dobiju besplatne konsultacije sa domaćim i stranim stručnjacima za obrazovanje, koji im mogu pomoći da izaberu put koji će im najviše odgovarati, da bolje razumeju kako ostvariti pune potencijale đaka, ali i da se informišu o atraktivnim stipendijama.

Za predstojeći EduFair možete se besplatno registrovati na linku: edufair.rs